Tanács Attila, sokszoros olimpiai bajnok ételszobrász, vezető vendéglátóipari fejlesztő séfünk


Tanács Attila a szakács és a vendéglátós szakma ikonikus alakja, akinek világversenyeken elért eredményeit felsorolni is nehéz volna. A szenvedélyét jelentő ételszobrászat mellett, a vendéglátóipar egészének tekintetében hatalmas szaktudással és tapasztalattal bír. A Vendéglátás Menedzsment csapatát vezető fejlesztő séfként támogatja rendkívüli szaktudásával.

Tanács Attila, az ételszobrászsuli.hu megálmodója, akinek főzési programjait mindíg hatalmas siker övezi. Hosszú évek óta vesz részt aktívan a fiatal generáció oktatásában, verseny felkészítésekben és zsűrizésében. Főző stúdiójában megismerhetik a zöldség-gyümölcs faragás és a tálalás művészetét, találkozhatnak új alapanyagokkal, technológiákkal, de megtudhatják azt is mi az az ételallergia valójában. Képzésein a szakembereken kívül, háziasszonyoknak, nagymamáknak, gyermekes családoknak is egyaránt segít a glutén, tej, tojás, mentes ételek elkészítésében.

Íme néhány gondolat Attilától, egyenesen az ételszobrászsuli.hu weboldalról:

Bemutatkozó

Mottónk

„Ha mondod, hallom, de elfelejtem. Ha megmutatod, emlékezni fogok rá. Ha bevonsz és csinálhatom, megértem és tudni fogom.” – Konfuciusz (Zsolnay Gábor)

Az ételszobrász suli 2006-ban alakult meg kiváló vendéglátó ipari szakemberekkel, azzal a céllal, hogy a korábban megszerzett tapasztalatainkat együtt közös vállalkozás keretében kamatoztassuk.

Szakembereink szerteágazó tudása, többéves képzési és oktatási tapasztalata alapján újítottuk meg tevékenységi körünket és frissítettük szolgáltatásainkat.

Cégünk tevékenysége körében kiemelt szerepet tölt be a szálloda és vendéglátó ágazathoz kapcsolódó szakmai oktatás és képzés.

Az általunk nyújtott színvonalas oktatást és képzést múltbeli tapasztalataink, hazai és nemzetköz i eredményeink alapozzák meg. Minőségi szolgáltatásainkat a megújuló szakmai igények figyelembevételével alakítottuk ki.

Oktatás

Zöldség-gyümölcs faragás - Tészta-zsír szobrászat - Verseny felkészítések - Mindenmentes főzősuli

Alkalmazkodás

A szakmai képzés és oktatás területén kiemelten fontosnak tartjuk naprakész ismeretek nyújtását az állandóan változó hazai és nemzetközi igényekhez igazodva. Folyamatosan frissülő szakmai tájékoztatást nyújtunk munkaadóknak és szakembereknek egyaránt.

Megújulás

Szakmai Programjaink célja a vendéglátásban dolgozó szakácsok, cukrászok, felszolgálók ismeretanyagának folyamatos bővítése.

Minőség

Minőség politikai célkitűzéseink megvalósításában neves hazai és külföldi szakemberrel működünk együtt, képzéseinkre a témakörök legjobb előadóit, oktatóit biztosítjuk. Folyamatos kapcsolatot tartunk fenn az iskolarendszerű szakképző intézményekkel. Képzéseink színvonalát nemzetközi eredmények igazolják.

Jutalmazza meg dolgozóit artisztika képzéssel! A 2012. évtől új programokkal segítjük megrendelő partnereinket. A tanulás jó befektetés a munkavállalónak és Önnek, mint munkaadónak egyaránt.

Referenciáink

Oktatási tevékenységünk kiemelkedő eredményként említhetjük meg, szakiskolák folyamatos felkérését, kiegészítő előadások, csoportos kurzusok megtartására.

Szakmai,- Oktatási referenciák

  • Hotel Men-dan Zalakaros
  • Kempinski Hotel Corvinus Budapest
  • Hotel Inter-Continental Budapest
  • Buena-Vista Étterem
  • Centrál Kávéház
  • Kisherceg Gasztronómia Kft.
  • Eurest Kft. – Budapest
  • Matáv Oktatási Központ – Balatonkenese
  • Matáv Balatonkenesei Menedzserképző Központ
  • Novotel Kongresszusi Központ
  • Taverna Vendéglátóipari Oktatási Központ – Budapest
  • Giorgio Perlasca Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakiskola
  • Krúdy Gyula Vendéglátó és Kereskedelmi Iskola – Győr
  • Gundel Károly Vendéglátóipari Szakközépiskola – Budapest
  • Hunyadi János Vendéglátóipari Szakközépiskola – Szekszárd
  • Hotel Laterum Pécs

Tovább az Ételszobrászsuli.hu honlapjára!