Tanácsadás


Tanácsadás és személyes konzultáció

Étterme fejlesztéséhez objektív kiindulási helyzetértékelésre, az ideális jövőkép meghatározására, a fejlesztési stratégia megtervezésére, a stratégia akkurátus megvalósítására, majd a cél elérését követően az elért színvonal folyamatos fenntartására van szükség.

A fenti feladatokkal bármely étteremvezető egyedül is megbirkózhat, de sok időt és energiát, ezáltal sok pénzt megspórolhat egy szakavatott partner bevonásával. A Vendéglátás Menedzsment szakértelmével örömmel támogatja Önt tervei megvalósításában.

Amiben segítünk

Felmérjük étterme jelenlegi működését, a fejlesztés kiindulópontját

A felmérés alapját az Önnel, majd az Önnel és Kollégáival történő interjúk, a több, mint 200 minőségi ismérvet számláló auditunk, az Ön által rendelkezésünkre bocsátott kimutatások és statisztikák, a vendégek és a médiák, marketingfelületek elérhető visszajelzései képezik, a lokáció tekintetében elérhető nyilvános kimutatások mellett.

Visszajelzést adunk tapasztalatainkról

Éttermének felmérését követően meghatározzuk a fejlesztésre érdemes területeket és tényezőket, amelyekről objektív visszajelzést adunk Önnek.

Segítünk a fejlesztési terv kialakításában

Az azonosított fejlesztésre váró pontok figyelembevételével segítünk az egyes működési területekre vonatkozó fejlesztések megtervezésében.

Támogatjuk a munkatársak elkötelezettségének megteremtésében

Az anyagi áldozatokon és jelentős időráfordításon túl, a fejlesztések megvalósításának kulcsa a vezetői, illetve a vezetők attitűdjéből átvett dolgozói elkötelezettség megteremtése, amely csak ritkán áll készen rendelkezésre, pedig egy átfogó fejlesztés megvalósításához először a munkatársainkat kell célunk mellé állítanunk. Ezen ideális állapot elérését a vonatkozó vezetői meetingeken történő részvétellel, a vezetők célzott fejlesztésével kollégánk folyamatosan segíti, amely már egy-két hónap után radikális változást hozhat az átterem munkatársainak munkavégzési moráljában.


Végigkísérjük a fejlesztések teljes folyamatán

A fejlesztéseket értelemszerűen Önnek és étterme stábjának kell végrehajtania, a fejlesztési folyamat során azonban folyamatos kontrolling tevékenységgel támogatjuk Önt. Ellenőrizzük a kitűzött célokhoz vezető végrehajtandó feladatok állását, és szükség esetén segítünk a korrekciós intézkedések meghatározásában. Partnereink igénye szerint többek között kiemelt figyelmet fordítunk a gazdálkodás, vendégkezelés és értékesítés, termelés területeire, a minőségi kínálat megteremtésére és fenntartására, az éttermi folyamatok ésszerűsítésére, a kollégák motivációjának fenntartására, az esetleges kommunikációs nehézségek kiküszöbölésére.

Egy külső szemlélő mindig másként látja a helyzetet! Engedje meg, hogy Önnek is segíthessünk!

Nem szereti, hogy saját vezetése mindenre csak bólogat? Szeretne végre világos szakmai állásfoglalást? Saját menedzsment csapata mellett, független szakmai tanácsadói támogatásra volna szüksége? Innovációra és új megközelítésekre vágyik, de nem szeretne további állandó munkatársakat alkalmazni? Örömmel segítünk! Vegye igénybe személyes konzultációnkat, és lássunk hozzá együtt étterme fejlesztésének! Az idő halad, és az éttermek világa gyorsan változik! Ne maradjon le! Keressen minket, még ma!